SC-120

De MobyLift is een handig hulpmiddel om op een ergonomische wijze allerlei producten

zoals deuren, bladen, panelen en platen op te pakken, te vervoeren en te plaatsen.

Omschrijving

Algemeen
De MobyLift is een handig hulpmiddel om op een ergonomische wijze allerlei producten zoals deuren, bladen, panelen en platen op te pakken, te vervoeren en te plaatsen. De MobyLift is arbotechnisch gezien een verantwoorde investering, is eenvoudig te bedienen, vermindert het aantal beschadigde producten, verhoogt de productiviteit, voorkomt rugklachten en verlaagt het ziekteverzuim.

De MobyLift is in meerdere uitvoeringen leverbaar.

MobyLift SC-120
De MobyLift SC-120 is handig hulpmiddel waarmee op een ergonomische wijze, in combinatie met een hijswerktuig allerlei plaatproducten zoals deuren, bladen en panelen kunnen worden verplaatst. Het bijzondere van de SC-120 is dat de producten zowel liggend als staand kunnen worden opgepakt en vervolgens ook weer zowel staand als liggend kunnen worden geplaatst.

Omschrijving van de MobyLift SC-120
De MobyLift SC-120 is uitgerust met 2 parallel uitgelijnde klembekken, die zich kunnen richten naar de stand van het product. De werking zorgt ervoor dat de klembekken automatisch sluiten bij het aantrekken van de hijskabel, waarbij de klemkracht lineair toeneemt met het gewicht waarmee het te hijsen product de hijskabel belast. De constructie is zodanig dat er altijd voldoende klemkracht aanwezig is. De bediener kan er zeker van zijn dat de producten altijd voldoende worden vastgeklemd.

De klembekken van de SC-120 hebben een groot klemoppervlak dat bovendien is bekleed met een egaal, zacht en stroef materiaal. Hierdoor worden kwetsbare producten zoals hout en gips niet beschadigd. Een ander voordeel van het toegepaste bekledingsmateriaal is dat het geen kleursporen achterlaat op de producten.

Een groot voordeel van de SC-120 is de compacte bouwwijze. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld bij het verticaal vullen van panelen in een rek de panelen dicht tegen elkaar aan worden geplaatst.

Tijdens het laten vieren van de hijskabel openen de klembekken automatisch. Dit maakt het prettig om met de SC-120 te werken omdat er geen handeling nodig is om de klem te openen voor opnieuw gebruik.
 

Specificaties

Specificaties

  • Hefvermogen: 120 kg
  • Productdikte range: 15-60 mm of 40-85 mm
  • Gewicht: 4 kg

Opties

Opties

Aarzel niet om contact met ons op te nemen, indien u aanvullende of andere MobyLift wensen heeft.

Prijzen

Voor prijzen en levertijden kunt u zich wenden tot onze distributeurs.

Referenties

Copyright © 2024 MobyProducts. MobyProducts hanteert de Metaalunie Voorwaarden.

Realisatie door MindProductions.nl.